2021 metų vestuvės: kokios jos bus šiemet?

2021 metų vestuvės: kokios jos bus šiemet?

2021 metų vestuvės, turbūt, yra viena karščiausių temų tarp būsimųjų šių metų jaunavedžių. Internetinėje erdvėje jau sėkmingai sklando naujosios vestuvinių suknelių mados, bet ir bendrosios vestuvių tendencijos ne ką mažiau įdomios. Nuo mažučių vestuvių iki naujų stilių – man sužinoti buvo labai įdomu – dalinuosi ir su jumis.

Grandmillenial – močiutės stilių adaptuojantys milenialsai

Žodis sudėtingas, o lietuviško atitikmens dar neradau, tačiau kitų metų TOP stilius vestuvėms – grandmillenial. Tai senovės dvelksmas moderniai. Žavingi vario atspalviai dekore, cinamono atspalvio suknios pamergėms ar plytos spalvos gėlės. O gal sodrus žalios spalvos šydas visur aplink?

2021 metų vestuvės tendencijos - vilma rapšaitė wedding vestuviu planavimas planuotoja vestuves italijoje organizavimas planuotoja patarimai idejos svente santuoka
Vilma Wedding & Event Planner – naujas stilius jūsų vestuvėms – Grandmillenial. (Photo: Pinterest)

Tiesa, ir vieta šiam stiliui labai svarbi. Pavyzdžiui, nedideli Toskanos miesteliai ar Umbrijos dvarai su įspūdingais sienų ornamentais ir antikiniais baldais čia tiktų idealiai.

2021 metų vestuvės – mikro

Mažytės, jaukios ir be galo intymios – štai tokios vestuvės bus pačios madingiausios kitais metais. Nesu tikra, ar šią madą pakurstė vis dar siautėjanti pandemija, ar naujoji vestuvininkų karta nebejaučia poreikio sukviesti visą giminę. Bet kuriuo atveju, labai džiaugiuosi, kad pagaliau madinga jūsų pačių laimė.

santuoka dviese - vilma rapšaitė wedding vestuviu planavimas planuotoja vestuves italijoje organizavimas planuotoja patarimai idejos svente santuoka
Vilma Wedding & Event Planner – 2021 metų vestuvės – mažytės, jaukios ir tik su pačiais artimiausiais. (Photo: Pinterst)

Mikro-vestuves galėčiau skirstyti į dvi rūšis: vestuvės su pačiais artimiausiais ir vestuvės tik dviese. Abu variantai kelia kur kas mažiau streso vestuvių dieną, nei šventė su keliomis dešimtimis svečių. Tuo pačiu jaunieji jaučiasi nepalyginamai laisviau, geba pajusti ryšį su susirinkusiais ir išties pasimėgauti savo meilės diena.

šių metų vestuvių tendencijos - vilma rapšaitė wedding vestuviu planavimas planuotoja vestuves italijoje organizavimas planuotoja patarimai idejos svente santuoka
Vilma Wedding & Event Planner – 2021 metų vestuvės – mažytės, jaukios ir tik su pačiais artimiausiais. (Photo: Pinterst)

Šviesk, meile, šviesk!

Vestuvės visuomet yra ta šventė, kurioje ypač svarbus apšvietimas. Tiek dėl bendros atmosferos ir nuotaikos, tiek ir dėl fotografų darbo šventės metu. Tačiau 2021 metų vestuvės lipa iš visų apšvietimo rėmų ir sako džiaugsmingą „Ciao!“ nestandartinėms lemputėms.

2021 metų vestuvės tendencijos - vilma rapšaitė wedding vestuviu planavimas planuotoja vestuves italijoje organizavimas planuotoja patarimai idejos svente santuoka
Vilma Wedding & Event Planner – šių metų topuose karaliauja įvairiausios lemputės. (Photo: Pinterest)

Įsivaizduokite nedideliame vyno ūkyje šventę, kur viskas nukabinėta girliandomis ir apstatyta žvakėmis bei žibintais. Gražu, tiesa? Tačiau šiais metais einam dar toliau ir kabinam žemai nusileidžiančias led lemputes su prikabintomis šmaikščiomis frazėmis ar smagiomis jaunųjų nuotraukomis. Modernios švieslazdės ar vietoje šviestuvų sukabinti pinti krepšeliai taip pat puikus pasirinkimas, tik rekomenduoju atkreipti dėmesį į bendrą šventės stilių.

Santuokos apšvietimas lauke - vilma rapšaitė wedding vestuviu planavimas planuotoja vestuves italijoje organizavimas planuotoja patarimai idejos svente santuoka
Vilma Wedding & Event Planner – šių metų topuose karaliauja įvairiausios lemputės. (Photo: Pinterest)

Madingiausios spalvos

Kaip ir kiekvienais metais, pasaulis jau išsirinko spalvas, kurios puoš visų madingiausių 2021 metų porų vestuves. Šiais metais, akivaizdu, sugrįžtame į mūsų močiutėms ir mamos gerai pažįstamą natūralumą ir šiltus atspalvius. O jeigu dar tiksliau, tai 80-ųjų ir 90-tųjų žavesio kupinus atspalvius.

Madingiausios kitų metų spalvos - vilma rapšaitė wedding vestuviu planavimas planuotoja vestuves italijoje organizavimas planuotoja patarimai idejos svente santuoka
Vilma Wedding & Evennt Planner – Madingiausios metų spalvos 2021 bus itin šiltos ir orientuotos į naturalumą. (Photo: elegantweddinginvites)

Topuose karaliaus: deginto apelsino, rožinio cinamono, vario atspalviai. Taip pat su šiomis spalvomis bus derinama ir pastelinė ar jūros bangos mėlyna, eukalipto žalia ar pilkų atspalvių motyvai. Nors spalvų karalius Pantone šiuos metus paskelbė saulės geltonos ir betono pilkos spalvų metais, tačiau vestuvėms daro išimtį ir skelbia, kad čia madinga bus – rudai rausva ir rožinio aukso spalva, prieskonių spalvos bei augalų žaluma.

Stalo dekoro idėjos

Šiais metais stalo dekore naujienų mažai. Na, nebent manysime, kad natūralumas vis dar naujiena. 2021-mieji siūlo vis labiau gręžtis į natūralias dekoracijas: vaisius, gyvus augalus ir gėles. Tai itin lengva Italijoje, kur vestuvės gali vykti tiesiog vynuogynų apsuptyje, o ką tik nuo medžio nuskinta Amalfio citrina sėkmingai taps dekoro dalimi.

2021 metų vestuvės tendencijos - vilma rapšaitė wedding vestuviu planavimas planuotoja vestuves italijoje organizavimas planuotoja patarimai idejos svente santuoka
Vilma Wedding & Event Planner – Stalo dekoracijoms – gyvos gėlės ir žvakės. (Photo: Pinterest)

Taip pat verta atkreipti dėmesį ir į švarų, neperkrautą, kiek modernistinį, bet vis dar romantišką stalo dengimą renkantis daug skaidraus stiklo, medį ar pintus indus. Na, ir žinoma, žvakės. Tačiau žvakes ir žvakides galėsiu jums rekomenduoti tada, kai žinosiu, kokio stiliaus ir kurioje Italijos dalyje organizuojame jūsų vestuves.

Net jeigu ir nesivaikysite madų ar pritaikysite tik vieną kitą detalę, linkiu, kad jūsų 2021 metų vestuvės būtų nepamirštamos! Na, o jeigu norite saldųjį „Taip!“ ištarti Italijoje – susisiekime.

apie mane kontaktai about me wedding organiser blog'as vestuvių organizavimas tai daugiau nei darbas italijoje 405 - vilma rapšaitė wedding vestuviu planavimas planuotoja vestuves italijoje organizavimas planuotoja patarimai idejos svente santuoka privatumo politika
Vilma Wedding & Event Planner – Vilma Rapšaitė profesonali vestuvių planuotoja Italijoje.

Svajojate apie vestuves Italijoje?

Registruokitės konsultacijai ir gaukite rūpimus atsakymus

Dalintis: