2022 metų nuotakos puokštė: gėlės, formos ir spalvos

2022 metų nuotakos puokštė: gėlės, formos ir spalvos

2022 metų nuotakos puokštė jau tampa svarbia būsimų jaunųjų tema. Ir visai ne šiaip sau. Juk iki artimiausių vestuvių liko vos keletas mėnesių. Tam, kad jums būtų lengviau apsispręsti, aš pasidomėjau, kokios puokštės, pasak VOGUE, bus pačios madingiausios šiais metais.

Įstrižinės puokštės

Vilma Wedding & Event Planner _ Vilma Rapšaitė _ išskirtinės puokštės _ vestuvės Italijoje 2022 _ santuokos planuotoja ir koordinatorė
Vilma Wedding & Event Planner: Įstrižinės puokštės taps tikru topu 2022-aisiais. (Photo: Photographed by ImageHaus; Instagram.com/pohoflowers)

Jeigu praėjusieji metai dar laikėsi struktūruotų puokščių, tai 2022 metų nuotakos puokštė gali būti ir iš pirmo žvilgsnio visai nestruktūruota. Laipsniškumas, išsišovę gėlių žiedų ir aiškiai neapibrėžtas puokštės aukštis puikuosis topų viršūnėse.

Žinoma, nebūtina drastiškai žvelgti į šią naują madą. Pakaks pakelti vos vieną ar du gėlės žiedus, kad puokštė įgautų madingas formas.

Pakalnutės

Vilma Wedding & Event Planner _ Vilma Rapšaitė _ 2022 nuotakos puokštė _ pakalnutės _ vestuvės Italijoje _ santuokos organizatorė ir koordinatorė
Vilma Wedding & Event Planner: Nors itin karališkos, tačiau pakalnutės Italijoje nėra puikiausia mintis. (Photo: Getty Images)

Subtilios, trapios, itin moteriškos ir net sakyčiau karališkos pakalnutės žengia į 2022 metų nuotakos puokštę. Jos šiais metais taps „pagrindine“ gėle ir yra pasiryžusios dominuoti visose įmanomose kompozicijose.

Tačiau labai svarbu atkreipti dėmesį, kad pakalnutės nėra Italijos gėlės, todėl čia reikės surasti kiek kitokius sprendimus ir puokštes komponuoti iš kitokių žiedų.

Kitokia struktūra

Vilma Wedding & Event Planner _ akcentinės gėlės _ 2022 nuotakos puokštė _ Vilma Rapšaitė _ vestuvių Italijoje organizatorė koordinatorė
Vilma Wedding & Event Planner: akcentinės gėlės šiais metais bus mados viršūnėse. (Photo: courtesy of Poho Flowers)

Jeigu anksčiau laikėmės tradicijos rinktis nuo vienos iki trijų rūšių gėlių ir žalumą, tai 2022 metų nuotakos puokštė bus madinga tuomet, kai savyje sutalpins skirtingas tekstūras, sluoksnius ir net spalvas.

Štai pavyzdžiui tarpusavyje tobulai suderintų baltų fone galime įkomponuoti, kad ir vieną, raudoną rožės žiedą ir visa puokštė įgaus modernios ir neįprastos struktūros žavesio.

Pusiau kaskadinės puokštės

Vilma Wedding & Event Planner _ Vilma Rapšaitė_ jaunosios puokštė _ prabangios gėlės _ vestuvės Italijoje 2022
Vilma Wedding & Event Planner: Pusiau kaskadinės puokštės sugrįžta ir nuostabiai tiks Komo jaunajai. (Photo: courtesy of Poho Flowers)

Turbūt pamenate savo mamos vestuvinę puokštę, kurios kompozicija tarsi sudarė nuostabių gėlių krioklį ir leidosi kone iki pat žemės. Šis puokštės stilius su moderniu prieskoniu sugrįžta ir į 2022-uosius. Bei labai tikiuosi, kad kartu su mano nuotakomis pasieks ir, pavyzdžiui, Komo ežerą.

Kadangi tokios struktūros puokštė nebėra dažnas svečias vestuvėse, rekomenduojama ją rinktis ir itin išskirtinei nuotakai iš tikrai prabangių bei egzotiškų gėlių. Tam puikiai tiks orchidėjos, lelijos, rododendrai, anturiai ar karališkos rožės.

Violetinės ir raudonos puokštės

Vilma Wedding & Event Planner _ Vilma Rapšaitė _ violetinės ir raudonos gėlės _ jaunosios puokštė 2022 _ vestuvės Italijoje _ santuoka užsienyje _ vestuvių organozatorė koordinatorė
Vilma Wedding & Event Planner: Raudoni ir violetiniai atspalviai taps drąsia ir išskirtine tendencija. (Image credit: courtesy of Poho Flowers)

Taip, jūs perskaitėte teisingai – žengiame į 2022-uosius labai drąsiai, prabangiai ir išskirtinai. Todėl šių metų nuotakos turėtų nepabūgti itin ryškių violetinių ar raudonų atspalvių puokščių.

Šios spalvos, tikima, padės išsilaisvinti iš rėmų, atskleisti savo kūrybiškumą ir išskirtinę prigimtį. Tam puikiai tiks orchidėjos, gvazdikai, rožės, anturiai ar amarilės. Svarbiausia pasirinkti toli nenuklystant nuo šventės ir suknelės stilių, kad puokštė būtų ne atskiras, o visa apjungiantis elementas.

2022 metų nuotakos puokštė – Pastelė

Vilma Wedding & Event Planner _ Vilma Rapšaitė _ nuotakos puokštė _ paselinės spalvos _ vestuvės Italijoje 2022 _ VOGUE _ vestuvių planuotoja _ organizatorė užsienyje
Vilma Wedding & Event Planner: Šiais metais visur karaliaus pastelė! (Image credit: courtesy of Poho Flowers)

Lygiai taip, kaip nuotakos suknelė, taip ir 2022 metų nuotakos puokštė į madingiausiųjų gretas priima įvairius švelnius ir šiltus pastelės atspalvius.

Tačiau skirtingai nei suknelė, nuotakos puokštė gali sutalpinti daug pastelės spalvų bei atspalvių. Todėl tikrai nesuklysite pasirinkdamos įvairių, lyg lauko gėlių, puokštės kompoziciją.

Tradicinė Australijos flora

Vilma Wedding & Event Planner _ vestuvės Italijoje 2022 _ jaunosios gėlės _ Australijos flora _ Vilma Rapšaitė _ vestuvių užsienyje organizatorė ir koordinatorė
Vilma Wedding & Event Planner: Net jeigu ir nepavyks gauti tikrų Australijos gėlių, mes tikrai rasime būdą jūsų puokštę priartinti prie šios egzotikos. (Image credit: courtesy of Poho Flowers)

Kaip teigia patys VOGUE, šiais metais pagarbą atiduodame pastaraisiais metais vis labiau pažįstamai tolimajai Australijai. Kaip žinia, ši šalis ir gamta vis dar yra didi paslaptis, tačiau ji juk nenuginčijamai graži.

Būtent egzotiškos gėlės ir atspalviai atkeliauja į šių metų nuotakos puokštę. Ir jeigu tikrai ne visos jaunosios galės mėgautis žiedais iš pačios Australijos, tai šį stilių mes vis tiek galime pritaikyti 2022-ųjų metų Italijos nuotakoms.

 

Svarbu nepamiršti, kad jūsų vestuvių diena neturi būti įsprausta į mados ar visuomenės rėmus. Todėl geriausi sprendimai bus priimti tik tada, kai viskas bus daroma atsižvelgiant ne į dizainerių, o į jūsų norus. Na, o aš viso organizavimo metu būsiu šalia ir tikrai padėsiu apsispręsti.

Vilma Rapsaite vestuviu organizatore ir planuotoja Italijoje Lietuvoje Ispanijoje Portugalijoje Graziausios vestuves pasaulyje lietuvoje
Vilma Rapšaitė – jūsų svajonių vestuvių Italijoje organizatorė

Svajojate apie vestuves Italijoje?

Registruokitės konsultacijai ir gaukite rūpimus atsakymus

Dalintis: