2023-ieji: meilė, poros ir prisiminimai

2023-ieji: meilė, poros ir prisiminimai

2023-ieji pralėkė, rodos, akimirksniu. Laikau tau geru ženklu, nes būtent geri dalykai trunka trumpiausiai ir jų niekuomet nebus gana. Tad šiemet, likus paskutinėms šių metų dienoms, nusprendžiau prisėsti ir apžvelgti, kokie visgi man ir visam Vilma Wedding & Event Planner buvo 2023-ieji.

Pirmoji stotelė – pokalbis

Vilma Wedding & Event Planner _ vestuvės Italijoje _ santuoka užsienyje 2024 2025 _ Vilma Rapšaitė _ Toskana _ Amalfio pakrantė _ kalnai
Vilma Wedding & Event Planner: Pasikalbėjau su daugiau nei 150 porų. (Photo: M.Moments )

Šie metai atnešė naujovę – mokamas, tačiau itin išsamias vestuvių konsultacijas. Iš pradžių nebuvau tikra, kaip reaguos mano būsimos poros, bet giliai širdyje žinojau, kad sprendimas yra teisingas ir reikalingas.

Konsultacijų metu, kurios dienos šviesą išvydo kovo mėnesį, jums papasakoju apie Italiją, jūsų galimybes, biudžetą, galimus santuokos būdus ir daug kitos informacijos, kurią vėliau gaunate išgrynintą ir paruoštą vestuvių knygelėje.

Tokių nuoširdžių, įdomių ir naudingų pokalbių šie metai man tikrai negailėjo. Suskaičiavus visas jūsų registracijas, neįskaitant pakartotinių, kalbėjausi su beveik pusantro šimto Italijoje norėjusių tuoktis porų. Ar visos jos čia ir sumainė aukso žiedus? Labai abejoju. Bet gerai žinau, kad buvo daug tokių, kurie šią savo svajonę išpildė.

Ir „Si“ ir „Taip“ skambėjo Italijoje

Vilma Wedding & Event Planner _ 2023-ieji _ Vilma Rapšaitė _ metų apžvalga _ vestuvių planuotoja organizatorė koordinatorė
Vilma Wedding & Event Planner: Suorganizavau ir civilines ir bažnytines santuokas Italijoje. (Photo: MOKO Photography)

2023-ieji padovanojo man dvi dešimtis meilės švenčių, kurias pradėjome gegužės pirmąją ir pabaigėme spalio penktąją. Tai keturiasdešimt širdžių – skirtingų, įdomių, autentiškų ir be galo be krašto įsimylėjusių, kurių šventės buvo nuspalvintos pačiomis gražiausiomis spalvomis ir emocijomis.

Tiesa, įdomu tai, kad šie metai neatnešė nei vienos simbolinės santuokos. Tačiau kur kas daugiau nei pusė porų susituokė Italijos bažnyčiose, kur santuokos sakramentą ir palaiminimą jiems suteikė iš Romos atvykęs kunigas lietuvis. Ir nors bažnytinė santuoka Italijoje galima tikrai ne visur, aplankėme ne vieną jos regioną.

Nuo Dolomitų iki Sorrento

Vilma Wedding & Event Planner _ vestuvių planuotoja organizatorė koordinatorė Vilma Rapšaitė _ 2023-ieji _ vestuvės Italijoje
Vilma Wedding & Event Planner: apkeliavau kone pusę Italijos kartu su savo jaunaisiais. (Photo: Raimondas Kiuras Photography)

Italijoje dirbu ne visuose miestuose ir ne visuose regionuose, nes laikausi nuomonės, kad kiekvienas turėtume daryti tai, ką mokame geriausiai. O geriausiai vestuves aš organizuoju turistų dar nenutipentuose miesteliuose. Visa kita tebūnie lieka kitiems mano kolegoms. Bet nesuklyskite – dirbu ne viename regione ir šie metai tai puikiai atskleidė.

Kartu su savo jaunaisiais pasisvečiavau savo mylimiausioje Italijos vietoje – kalnuose, kur sukūrėme nepamirštamas šventes ir ypatingus prisiminimus. Taip pat turėjau garbės priimti svečius ir savo namais vadinamoje Toskanoje, kur suorganizavime ne tik bažnytines, bet ir civilines santuokas persmelktas mistika ir tikra Italijos dvasia.

Na, bet visišku favoritu ir laimėtoju šiais metais karūnuoju Amalfio pakrantę. Čia tiek bažnytinės, tiek civilinės santuokos saitais susisaistė daugiau nei pusė mano šių metų porų. Nuo gražuolės San Pancrazio Martire bažnyčios iki Giardini Principessa di Piemonte žieduose paskendusio parko – viskas spindėjo meile.

Tiesa, nuoširdžiai pasigedau ir pasiilgau Šiaurės Italijos ežerų, kur su jumis tikiuosi susitikti jau artėjančiame vestuvių sezone. Geriausias laikas Komo ar Maggiore santuokai – birželis ir rugsėjis, tad nedelskite ir pradėkime organizuoti kuo greičiau.

Maži ir dideli prisiminimai

Vilma Wedding & Event Planner _ vestuvės užsienyje _ santuoka Italijoje _ Vilma Rapšaitė _ Amalfio pakrantė _ Tosnaka _ kalnai _ Como
Vilma Wedding & Event Planner: Kartu sukūrėme ypatingus prisiminimus visiems. (Photo:  Sivakoff Photography )

Tačiau už visų šių skaičių ir statistikų slepiasi ypatingi žmonės, kurie tikėjo ir pasitikėjo manimi, kurie leido jiems sukurti jų svajonių šventę meilės šalyje. Kartu mes įveikėme ir kalnus, ir gamtos stichijas. Kartu suorganizavome pramogas ir užtikrinome saugumą visiems atvykusiems.

O užvis svarbiausia, kad kartu mes – aš, mano jaunieji ir mano komanda – sukūrėme tūkstančius amžinai išliksiančių didelių ir mažų prisiminimų. Labai tikiuosi, kad visus mus jie lydės ilgus metus. O dabar, kviečiu atsisveikinti su 2023 metais ir pilnomis meilės širdimis pasitikti netrukus įžengsiančius 2024-usius!

Vilma Wedding & Event Planner _ vestuvių planuotoja organizatorė koordinatorė Vilma Rapšaitė _ civilinė simbolinė bažnytinė santuoka užsienyje _ Amalfio pakarnatė _ Toskana _ Komo
Vilma Rapšaitė – jūsų svajonių vestuvių planuotoja Italijoje.

Svajojate apie vestuves Italijoje?

Registruokitės konsultacijai ir gaukite rūpimus atsakymus

Dalintis: