2023 metų spalva – Viva Magenta!

2023 metų spalva – Viva Magenta!

2023 metų spalva, gana ilgai buvusi savotiška paslaptimi ir privertusi daugelį dizainerių pasukti galvas bei spėlioti, pagaliau atskleista. Tai – Pantone Viva Magenta – raudonos spalvos atspalvis.

Ši spalva itin drąsi ir įgalinanti, suteikianti jėgos, bet tuo pačiu ir nenutolstanti nuo gamtos. Na, o kaip Viva Magenta pritaikyti 2023 metų vestuvėms Italijoje, kviečiu skaityti žemiau.

Gėlės, gėlės, gėlės

Vilma Wedding & Event Planner _ vestuvės Italijoje _ santuoka užsienyje _ 2023 meyų spalva _ vestuvių planavimas organizavimas koordinavimas _ Vilma Rapšaitė
Vilma Wedding & Event Planner: Viva Magenta – tobula spalva renkantis gėles. (Photo: Pinterest)

Kas pirmiausia šauna į galvą, kai pamatote ryškią raudoną spalvą su lengvu rožiniu atspalviu? Žinoma, kad pačios gražiausios gėlės. Todėl norint įkomponuoti 2023 metų spalvą į savo vestuves Italijoje, paprasčiausia ir saugiausią tą daryti būtent su gėlėmis.

Nuo rožių iki bijūnų, nuo vėdrynų iki kalijų – beveik visos gėlės gali būti randamos Viva Magenta spalvos.

Dekoro detalės

Vilma Wedding & Eent Planner _ Viva Magenta dekoras _ Vilma Rapšaitė _ vestuvių planuotoja organizatorė koordinatorė
Vilma Wedding & Eent Planner: Net jeigu nesinori užkrauti vestuvių 2023 metų spalva, visuomet galima ją paversti akcentu. (Photo: Pinterest)

Žinoma, ne visiems priimtina išpuošti stalus didelėmis ryškiomis gėlėmis. Tačiau net ir pasirinkus baltų gėlių kompozicijas, jas apipavidalinti galima pasitelkiant 2023 metų spalvą. Servetėlės, stalo takelis, o gal net vazos ar lėkštės? Tikiu, kad ne tik Toskanoje, bet ir Amalfio pakrantėje tokia dekoro spalvų paletė atrodytų nuostabiai.

Spauda

Vilma Wedding & Event Planner _ Vilma Rapšaitė _ vestuvių planuotoja organizatorė koordinatorė 2023 2024 Italijoje _ santuoka užsienyje _ Viva Magenta
Vilma Wedding & Event Planner: Kvietimai, meniu ar sėdėjimo planas – viskas atrodys puikiai su Viva Magenta spalva. (Photo: Pinterest)

Kaip gi be kvietimų, meniu ir stalo kortelių? Būtent šie vestuvių dienos elementai gali tapti ir 2023 metų spalva padabintais madingais spalviniais akcentais. Tik skubu priminti, kad geriausia būtų visos dienos spaudos elementus apjungti vientisu stiliumi. Būtent tuomet jūsų vestuvės įgaus stilingumo ir prabangos prieskonį.

2023 metų spalva Italijoje

Vilma Wedding & Event Planner _ tortas _ Viva Magenta _ vestuvių organizavimas planavimas koordinavimas Italijoje _ santuoka užsienyje _ Vilma Rapšaitė
Vilma Wedding & Event Planner: Net ir tortas gali būti madingų spalvų! (Photo: Pinterest)

Nors Viva Magenta yra itin sodri ir prabangi, vengčiau šios spalvos Komo ar net Maggiore ežerų pakrantėse. Taip pat reikėtų gerai pagalvoti, ar ši spalva gražiai atrodys bažnytinės santuokos kontekste, kur kuklumas ir paprastumas turėtų griežti pagrindiniu smuiku.

Tačiau tai nereiškia, kad Toskanos pievose ar Umbrijos miškuose nepavyks įkomponuoti šio ypatingo raudonos atspalvio. Jau dabar matau ilgą medinį stalą po tūkstančiais lauko lempučių, kurį puošia įvairios Viva Magenta spalvos gėlės ir švelnaus audinio takelis.

Taip pat šią spalvą tikrai būtų galima naudoti ir organizuojant vestuves gyvybingoje bei nuolat saulės lydimoje Amalfio pakrantėje. O jeigu dar vestuvių šventė rugsėjį ar spalį – pasaka!

 

Na, bet jeigu Viva Magenta nėra jūsų spalva, tai kviečiu vadovautis savo norais ir širdies balsu. Esu tikra, kad nesvarbu, kokią spalvą bepasirinktumėte, mūsų suorganizuotos vestuvės Italijoje bus nepamirštamos.

Kviečiu registruotis nemokamai konsultacijai jau dabar ir pradėkime darbus.

Vilma Wedding & Event Planner _ vestuvės Itlijoje _ santuoka užsienyje _ Toskana _ Como _ Maggiore _ Amalfio pakrantė _ Umbrija _ vestuvių planuotoja organizatorė koordinatorė Vilma Rapšaitė
Vilma Rapšaitė – jūsų svajonių vestuvių Italijoje organizatorė

Svajojate apie vestuves Italijoje?

Registruokitės konsultacijai ir gaukite rūpimus atsakymus

Dalintis: