2023 vestuvinė suknelė: kaip atrodys nuotakos artėjantį sezoną?

2023 vestuvinė suknelė: kaip atrodys nuotakos artėjantį sezoną?

Metų pabaiga mane visuomet žavi ne tik visų nuveiktų darbų refleksijomis, bet ir artėjančių metų apžvalga. Štai šiandien noriu su jumis pasidalinti VOGUE spėjimais, kaip gi atrodys 2023 vestuvinė suknelė. O su ja kartu ir gražuolė nuotaka, galbūt, kažkur madingoje Komo pakrantės viloje ar Umbrijos miškuose. Nes kas labiau kalba apie vestuves, nei vestuvinė suknelė?

Sodo įkvėptos spalvos

Vilma Wedding & Event Planner _ viva magenta _ Vilma Rapšaitė _ vestuvinės suknelės Italijoje _ vestuvių planavimas organizavimas koordinavimas Italijoje 2023 2024
Vilma Wedding & Event Planner: kiti metai skirti drąsioms spalvoms, net jeigu tai reiškia Viva Magenta vestuvinę suknelę. (Photo: India Hobson (VOGUE)

Nors pasteliniai atspalviai ir deriniai niekur nedings iš mados padangių, vis gi ją užkariauti turėtų kiek ryškesnės spalvos. Štai pasak vieno garsiausių mados žurnalų, kiti metai bus skirti dangaus ir rugiagėlių mėlynumui bei 2022-2023 Valentino kolekcijos kulniukų ir visų gėlių rožinei. Pastarąją, turbūt, patvirtina ir 2023 metų spalva.

Žinoma, šių spalvų 2023 vestuvinė suknelė tikrai nėra kiekvienai nuotakai, tačiau jeigu planuojate modernias vestuves, ypatingą fotosesiją miesto aikštėje ir nebijote išsiskirti iš minios – puiki proga prisijaukinti vieną iš šių spalvų.

70-ųjų ir 80-ųjų siluetai

Vilma Wedding & Event Planner _ vestuvės Italijoje _ santuoka užsienyje _ Vilma Rapšaitė _ 2023 metų suknelė
Vilma Wedding & Event Planner: Mados sukasi ratu ir sugrįžta į 1970-1980 metus. (Photo: Hanri Human (VOGUE)

Jeigu pernai metais galėjome pamatyti daugiau griežtų formų modernių siluetų, tai 2023 vestuvinė suknelė sugrįžta maždaug 50 metų į praeitį ir iš ten parsineša itin moteriškas, lengvas ir išskirtines sukneles.

Raukiniai, tiulis, korsetai, lengvas kritimas, rankovės – visa tai neatsiejama kitų metų tendencijų dalis, kuri nuostabiai atrodys vis labiau populiarėjančios Toskanos ar Umbrijos toliuose. Todėl čia tuoktis nusprendusios nuotakos, pasvarstykite apie savo močiutės vestuvinės suknelės persiuvimą.

2023 vestuvinė suknelė paaukštintu kaklu

Vilma Wedding & Event Planner _ vestuvinių suknelių dizainas _ mada 2023 _ Vilma Rapšaitė _ santuoka užsienyje _ vestuvių planavimas organizavimas koordinavimas
Vilma Wedding & Event Planner: Paaukštintas kaklas, manoma, bus top pozicijose 2023 metais. (Photo: Pippa Mackenzie (VOGUE)

Tai tikrai nėra skirta tik nuotakoms, kurių vestuvės vyks žiemą ar kalnuose. Viršutinė suknelės dalis tikrai gali būti stilingai įkomponuojama ir vestuvėms Italijoje! Svarbu teisingai pasirinkti medžiagą ir dizainą, kuris bus patogus ir gražus šiltoje šalyje.

Tačiau nepamirškite, kad greičiausiai uždengus kaklą jums norėsis atverti pečius. Jeigu planuojate civilinę santuoką, tai nesudarys jokių kliūčių. Tačiau nuotakos pasirinkusios bažnytinę santuoką, ypač Italijoje, turi prisiminti pagrindinę taisyklę – į maldos namus žengiame tik užsidengusios pečius.

Trumpi dizainai

Vilma Wedding & Event Planner _ Vilma Rapšaitė _ vestuvės Italijoje _ santuoka užsienyje _ vestuvių planavimas organizavimas koordinavimas 2024 _ Komo _ Amalfio pakrantė
Vilma Wedding & Event Planner: Trumpos lengvos suknelės – puikus pasirinkimas. Tačiau venkite jų tuokiantis bažnyčioje. (Photo: Chris Proud (VOGUE)

2023 vestuvinė suknelė nebeturi būti žemę siekiantis balinis drabužis. Todėl artėjančiais metais turėtume vis dažniau išvysti sukneles iki kulkšnies ar net iki kelių, kaip Audrey Hepburn vintažinė suknelė.

Tačiau pačios drąsiausios nuotakos gali ramiai rinktis ir itin trumpas, laisvo kritimo ar A formos sukneles. Jeigu ne ceremonijai, tai bent jau šventei po jos. Tik ir vėl turiu priminti, kad itin trumpa suknelė netiks bažnytinei ceremonijai Italijoje. Verčiau ją rinktis civilinei santuokai Amalfio pakrantės parkelyje ar Toskanos vynuogynuos, o idealiu atveju – paplūdimio vestuvėse.

 

Bet svarbiausia – nepamirškite, kad vestuvinė suknelė, kaip ir pačios vestuvės, priklauso tik nuo jūsų pačių norų ir svajonių. Rinkitės tai, kas tinka jums, kas puikiai atrodys jūsų pasirinktame regione ir džiugins ilgus metus žvelgiant į fotografijas.

 

Na, o jeigu reikės pagalbos ar patarimo renkantis vestuvinę suknelę santuokai Italijoje, mielai jums padėsiu ne tik čia, bet ir visame vestuvių planavimo procese.

Vilma Wedding & Event Planner _ vestuvės Itlijoje _ santuoka užsienyje _ Toskana _ Como _ Maggiore _ Amalfio pakrantė _ Umbrija _ vestuvių planuotoja organizatorė koordinatorė Vilma Rapšaitė
Vilma Rapšaitė – jūsų svajonių vestuvių Italijoje organizatorė

Svajojate apie vestuves Italijoje?

Registruokitės konsultacijai ir gaukite rūpimus atsakymus

Dalintis: