2023 metų vestuvės: kas keičiasi, o kas išlieka?

2023 metų vestuvės: kas keičiasi, o kas išlieka?

2023 metų vestuvės atsineša ir naujas madas. Dar praėjusių metų pabaigoje sužinojome, kokia bus populiariausia spalva ir pažvelgėme į būsimas vestuvinių suknelių tendencijas. Tačiau šiandien labai noriu pagaliau apžvelgti ir tendencijas, kurios bus populiarios vos už kelių mėnesių prasidedančiame vestuvių sezone.

Nedidelė nuotakos puokštė

Vilma Wedding & Event Planner _ vestuvinės puokštės 2023 _ santuoka užsienyje _ vestuvių planuotoja organizatorė koordinatorė _ Vilma Rapšaitė _ 2024
Vilma Wedding & Event Planner: Nedidelė nuotakos puokštė bus tikra mados ikona 2023-čiaisiais. (Nuotr. Pinterest)

Panašu, kad ne tik suknelių, bet ir puokščių įkvėpimo buvo semtasi iš „vintažinių“ laikų, todėl ir vėl į mados padanges sugrįžta nedidelės „pievų gėlių“ kompozicijos.

Pasak VOGUE vienos populiariausių bus neužmirštuolių ir Italijoje taip mylimų gipsofilijų puokštės. Pastaroji gėlė, tikima, ne tik graži, bet ir simbolizuoja šeimyninio gyvenimo gausą, todėl tikrai kviečiu pasvarstyti apie jos įtraukimą į 2023 metų vestuves Italijoje.

Dideli dekoro elementai

Vilma Wedding & Event Planner _ stalo dekoras _ 2023 metų vestuvės Italijoje _ santuoka užsienyje 2023 2024 _ Vilma Rapšaitė
Vilma Wedding & Event Planner: Daugiau yra daugiau, tik nepamirškite, kad nereikėtų puokštėmis uždengti priešais sėdinčių. (Nuotr. Pinterest)

Jeigu nuotakos suknelė kuklėja, o puokštė mažėja, tai štai stalų ar ceremonijos vietos dekoras 2023 metų vestuvėse bus įspūdingas. Pasak vieno garsiausių mados žurnalų, šiemet „daugiau yra daugiau“. Ir nors nebebus madingos pakabinamos dekoracijos, vietą jos užleidžia pastatomos įvairių aukščių kompozicijoms.

Tačiau reikia nepamiršti, kad visas dekoras, ypač prie stalo, turi būti patogus ir neužgožti ne tik maisto, bet ir priešais sėdinčių žmonių. Juk nenorėtumėte visą vakarą bendrauti su puokšte.

Kuklus svečių sąrašas

Vilma Wedding & Event Planner _ vestuvės Italijoje 2023 2024 _ santuokos užsienyje planavimas organizavimas koordinavimas _ Komo _ Toskana _ Vilma Rapšaitė
Vilma Wedding & Event Planner: Didelės ir kuklios ar kiek mažesnės, bet įspūdingos? Rinktis jums. (Nuotr. Ilja Sivakoff Photography)

Anksčiau buvo „didelės ir storos“, vėliau – dviese, o 2023 metų vestuvės, panašu, kviečia švęsti su artimiausiu šeimos ir draugų ratu. Ir tai nėra susiję tik su biudžeto taupymu.

Pastaraisiais metais jaunieji pamėgo nedidelę šventę su pačiais artimiausiais, nes taip atsiveria daugiau galimybių, mažesnė tikimybė planų pasikeitimui ir, žinoma, galima vestuvių šventę paversti tikrų tikriausia patirtimi visiems joje dalyvaujantiems. O kai vestuvės Italijoje, jas galime paversti ne tik santuokos ceremonija, bet ir įsimintinomis atostogomis.

Išieškotas meniu

Vilma Wedding & Event Planner _ dienos spauda _ meniu _ 2023 metų vestuvės užsienyje _ vestuvių organizavimas koordinavimas planavimas Italijoje 2023 2024 _ Vilma Rapšaitė
Vilma Wedding & Event Planner: Italijoje meniu visuomet yra išieškomas ir parenkamas pagal jaunųjų poreikius. (Nuotr. Ilja Sivakoff Photography)

Itin džiugu buvo sužinoti, kad 2023 metų vestuvės, ar tiksliau jų stalas, ima vertinti kokybę, o ne kiekybę. Italijoje jau seniai nėra bereikalingai nukrautų stalų ir įvairiausių patiekalų, nes tai išpučia biudžetą ir tampa beprasmiu maisto švaistymu.

Verčiau dar prieš vestuves sudarykime jūsų šventės meniu, kuriame bus tikri autentiški itališki užkandžiai, pirmieji bei antrieji patiekalai, desertai ir gėrimai, kuriuos į stalą tieks porcijomis. Patikėkite, maisto tikrai užteks, o štai svečiai ir jūs galėsite pasimėgauti kokybiška vietine virtuve.

2023 metų vestuvės užsienyje

Vilma Wedding & Event Planner _ vestuvės Italijoje _ santuoka užsienyje 2023 2024 _ vestuvių organizavimas koordinavimas planavimas Vilma Rapšaitė _ Komo _ Tokana _ Amalfio pakrantė
Vilma Wedding & Event Planner: Nežinote, kur švęsti? 2023 metai sufleruoja puikią idėją – vestuves užsienyje! (Nuotr. Ilja Sivakoff Photography)

Na štai, pagaliau vestuvės užsienyje tampa nebe „juodų avių“, o madingų ir tendencijas sekančių jaunavedžių reikalu. Vis daugiau porų renkasi šiltuosius kraštus ir nekeista, kad didžioji dauguma Europos gyventojų linksta į kultūra ir saule garsėjančią Italiją.

Kaip jau minėjau, tokia kelionė gali būti ne tik trumpas pabėgimas ceremonijai, bet ir ilgasis savaitgalis ar net visa savaitė nepamirštamų atostogų kartu su pačiais mylimiausiais. Todėl nebesvarstykite ar verta, bet registruokitės į pažintinį pokalbį su manimi, kur papasakosiu jums viską, ką reikia žinoti apie vestuves Italijoje.

 

Vilma Wedding & Event Planner _ vestuvių dekoras Italijoje _ santuoka vestuvės užsienyje _ vestuvių planuotoja organizatorė koordinatorė _ Vilma Rapšaitė _ Amalfio pakrantė
Vilma Rapšaitė – jūsų svajonių vestuvių Italijoje organizatorė. 

Svajojate apie vestuves Italijoje?

Registruokitės konsultacijai ir gaukite rūpimus atsakymus

Dalintis: