2023 vestuvinės gėlės: ką pamatysime nuotakos rankose ir ant stalų?

2023 vestuvinės gėlės: ką pamatysime nuotakos rankose ir ant stalų?

2023 vestuvinės gėlės jau labai aktualios daugeliui porų. Juk vos po poros mėnesių atsidarys vestuvių Italijoje sezonas, kur sugužės jaunieji iš įvairiausių pasaulio kampelių. Todėl privalėjau pasidomėti, kas bus madinga ir ką galėčiau jums rekomenduoti šiais metais – dalinuosi Brides įžvalgomis.

Mažytė nuotakos puokštė

Vilma Wedding & Event Planner _ maža nuotakos puokštė _ gėlės vestuvėms Italijoje _ santuoka užsienyje _ vestuvių planavimas organizavimas koordinavimas 2023 2024 _ Vilma Rapšaitė
Vilma Wedding & Event Planner: Mažytė, it lauko, nuotakos puokštė yra 2023-ųjų mados viršūnėse. (Nuotr. Pinterest)

Nedidelė, be konkrečios struktūros ir neapkrauta didžiuliais žiedais – štai taip turėtų atrodyti 2023-ųjų nuotakos puokštė. Tiesa, panašu, kad ne tik mėgausimės lauko gėlių įvaizdžiu, bet ir komponuosime puokštes su sausuoliais.

Svarbu nepamiršti, kad klasika yra nemari ir ją tikrai pamatysime ypatingose Komo ar Amalfio pakrantės vestuvėse. Tačiau labai kviečiu jus pagalvoti apie išskirtinę puokštę Toskanos ar Umbrijos toliams.

Daugiau spalvų

Vilma Wedding & Event Planner _ Vilma Rapšaitė _ vestuvės Italijoje _ santuoka užsienyje _ vestuvių planavimas organizavimas koordinavimas 2023 2024
Vilma Wedding & Event Planner: Visos spalvos šiais metais mielai įsilieja į vestuvines puokštes. (Nuotr. Pinterest)

2023 vestuvinės gėlės, panašu, bus spalvingos ir traukiančios akį. Skirtingai nei mažytės puokštės, dekoro elementai nebūtinai bus labai natūralūs ar boho stiliaus. Veikiau atvirkščiai – margi ir su minimalia žaluma arba visai be jos.

Čia taip pat noriu priminti, kad prie šilkinės suknelės ir baltų rožių puokštės dideli ir spalvingi dekoro elementai gali atrodyti pigiai. Todėl visuomet svarbu apjungti vestuvių įvaizdį į bendrą visumą.

Mažiau yra daugiau

Vilma Wedding & Event Planner _ gėlės vestuvėms Italijoje 2023 2024 _ Vilma Rapšaitė _ vestuvių planuotoja organizatorė koordinatorė Toskana Komo Amalfio pakrantė kalnai
Vilma Wedding & Event Planner: Vienos rūšies gėlės – prabanga ir subtilumu dvelkianti šventė. (Nuotr. Pinterest)

Ne apie kiekį šį kartą ši patarlė, o apie rūšių skaičių. 2023 vestuvinės gėlės neturėtų talpinti visos pievos. Šių metų santuokai pakaks vos vienos ar dviejų rūšių gėlių, kad būtų sukurtas išskirtinis, skoningas ir itin prabangus įvaizdis.

Turbūt šią tendenciją labiausiai taikyčiau Šiaurės ežerų ar Amalfio pakrantės vestuvėms, kurios net ir reikalauja klasiško dekoro.

Ne tik gėlės

Vilma Wedding & Event Planner _ vazos _ vestuvių gėlės 2023 _ Vilma Rapšaitė _ vestuvių planuootja organizatorė koordinatorė Amalfio pakrantėje Komo Toskanoje
Vilma Wedding & Event Planner: Vazos ir kitos dekoro detalės 2023 gali būti didelės ir prašmatnios. (Nuotr. Pinterest)

Žinoma, kad gėlės yra pagrindiniai vestuvių akcentai. Tačiau 2023 vestuvinės gėlės bus merkiamos į įspūdingas vazas tam, kad sukurtų dar daugiau prabangos ir išskirtinumo. Čia labai rekomenduoju rinktis istorinius dizainus, kurie padėtų prisiminti, kur švenčiate.

Be galo džiaugiuosi šia naujiena dekoro pasaulyje ir jau nekantrauju išvysti Medičių vazas savo organizuotose vestuvėse.

2023 vestuvinės gėlės ir vazonėliuose

Vilma Wedding & Event Planner _ vestuvės Italijoje _ gėlės vazonėliuose _ prieskoniai _ vestuvių planavimas organizavimas koordinavimas 2023 _ Vilma Rapšaitė
Vilma Wedding & Event Planner: Bazilikai, rozmarinai ir kitos žolelės gali tapti puikiu itališku rustic stiliaus akcentu. (Nuotr. Pinterest)

Na, gal ne visai gėlės, bet labiau augalai vazonuose turėtų ateitį į mados aukštumas 2023-čiaisias. Rozmarinas, čiobrelis, bazilikas ar šalavijas nuostabiai papildytų tikras toskaniškas vestuves. Čia galima įsivaizduoti ne tik stalo, bet ir ceremonijos vietos dekorą, jeigu civilinei santuokai pasirenkama vieta po atviru dangumi.

Tik nepamirškite, kad prieskoniniai augalai skleidžia gana aštrų kvapą, todėl jiems verčiau parinkti vietą, kuri bus gerai vėdinama, o prieskonių kvapas neužgoš maisto aromato.

 

Bet svarbiausia, nepamirškite to, ką sakau visuomet – mados ateina ir išeina, o jūsų vestuvių diena pasiliks jūsų atmintyje ir fotografijose iki dienų pabaigos. Todėl rinkitės tai, kas džiugina jus, kas suteiks jūsų dienai magijos ir pavers jūsų dieną pačia gražiausia.

Na, o aš galiu padėti įgyvendinti visas jūsų svajones Italijoje. Pasikalbėkime ir aptarkime viską jau šiandien.

 

Vilma Wedding & Event Planner _ vestuvės Itlijoje _ santuoka užsienyje _ Toskana _ Como _ Maggiore _ Amalfio pakrantė _ Umbrija _ vestuvių planuotoja organizatorė koordinatorė Vilma Rapšaitė
Vilma Rapšaitė – jūsų svajonių vestuvių planuotoja Italijoje. (Nuotr. Ilja Sivakoff Photography)

Svajojate apie vestuves Italijoje?

Registruokitės konsultacijai ir gaukite rūpimus atsakymus

Dalintis: