2024-ųjų madingiausios suknelės

2024-ųjų madingiausios suknelės

2024-ųjų madingiausios suknelės jau po truputį tampa itin karšta tema, nes didžioji šių metų nuotakų dalis būtent dabar pradeda ieškoti savosios. Kadangi esu tikra, jog ne tik man vienai įdomu, kokio stiliaus suknelės bus madingos, kviečiu ir jus pasižvalgyti po VOGUE ir BRIDES įžvalgų lobyną.

Spalvos

Vilma Wedding & Event Planner _ apranga _ vestuvės Italijoje _ santuoka užsienyje _ mada _ 2024-ųjų vestuvinės suknelės (4)
Vilma Wedding & Event Planner: Nuo kreminių iki juodų – visos vestuvinių suknelių spalvos bus madingos 2024-aisiais.

Jau ne pirmus metus madingiausių suknelių statusą bando užimti ne baltos, o spalvingos suknelės. Tiek VOGUE, tiek ir BRIDES kviečia įtraukti į nuotakos įvaizdį spalvų ir rinktis rausvą, melsvą suknelę ar net įtraukti juodo tiulio detalių.

Ir nors po truputį tokios suknelės tampa realiu pasirinkimu, matau, kad dar ne viena nuotaka truputį prisibijo nestandartinio įvaizdžio. Iš dalies suprantu, balta suknelė – tradicija. O ir derinti viską prie baltos yra kur kas lengviau nei prie spalvingos suknelės. Tačiau jau būtų įdomu susidurti su dekoro iššūkiu, kuris derėtų prie išskirtinės spalvingos nuotakos suknios.

Gėlės

Vilma Wedding & Event Planner _ apranga _ vestuvės Italijoje _ santuoka užsienyje _ mada _ 2024-ųjų vestuvinės suknelės (5)
Vilma Wedding & Event Planner: Tiek gėlėtas audinys, tiek 3D gėlės – rinkitės jums gražiausią variantą.

Vintažinis modernizmas. Turbūt taip galėčiau apibūdinti tai, ką VOGUE įtraukė į 2024-ųjų madingiausios suknelės detales. Gėlių aplikacijos, kad ir kokios jos bebūtų, lipa į mados viršūnes ir kviečia nuotakas susikurti pavasarį neatsižvelgiant į vestuvių datą.

Atkreipkite dėmesį, kad gėliški akcentai yra ne tik visų metų laikų, bet ir visoms lytims taikoma aprangos detalė. Todėl derėtų nebijoti 3D aplikacijų tiek ant suknelės, tiek ant kostiumo. Tik atkreipkite dėmesį ne tik į savo, bet ir į bendrą vestuvių stilių. Viskas tądien turėtų harmoningai derėti ir netapti kiču.

Pažemintas liemuo

Vilma Wedding & Event Planner _ apranga _ vestuvės Italijoje _ santuoka užsienyje _ mada _
Vilma Wedding & Event Planner: Truputį pažemintas liemuo suteikia moteriškumo ir elegancijos.

Šis modelis nėra kažkuo itin išskirtinis ir jau tikrai ne naujas vestuvių pasaulyje. Tačiau, kaip ir daugelis drabužių mados tendencijų, apsukęs ratą sugrįžta šiais metais. O tuo turėtų apsidžiaugti, vėlgi, vintažinį modernizmą mėgstančios nuotakos.

BRIDES teigimu šis siluetas suteikia galimybę prisiliesti prie senųjų modelių, bet tuo pačiu ir susikurti nesenstantį įvaizdį, o VOGUE tam pritaria. Mano nuomone, šalia viso to, truputį žemesnis, nei įprasta, liemuo sukuria romantišką ir moterišką siluetą, kuris buvo toks madingas šio tūkstantmečio pradžioje.

Kelnės

Vilma Wedding & Event Planner _ apranga _ vestuvės Italijoje _ santuoka užsienyje _ mada _ 2024-ųjų vestuvinės suknelės (3)
Vilma Wedding & Event Planner: Jeigu esate ne suknelių moteris, gal verta pasvarstyti apie kelnes?

Ne visos nuotakos nori dėvėti princesišką suknelę. Kai kurios jų kur kas jaukiau jaučiasi su kelnėmis. Į tai atsižvelgė ir ne vienas aukštosios mados dizaineris, šiems metams sukūręs klasiškus ir išskirtinius nuotakų įvaizdžius su kelnėmis.

Labai smagu matyti, kad vis daugiau nuotakų gali būti laisvos ir išreikšti savo stilių net ir vestuvių dieną. Tiesa, kviečiu aklai nenerti į kelnių kostiumėlių paiešką, o gerai apgalvoti, kurioje vietoje planuojate savo santuoką, nes tikrai ne visos šventės ir Italijos regionai bus tam pritaikyti.

Bendrai apžvelgus situaciją, panašu, kad 2024-ųjų madingiausios suknelės bus itin romantiškos ir moteriškos, bet kartu kviečiančios ir išsiskirti iš minios. Tačiau visų svarbiausia, kad jūsų išsirinkta suknelė tobulai tiktų jums. Net ir pats madingiausias modelis neatrodys gražiai, jeigu su juo jausitės ne sava.

Tad nuoširdžiai linkiu atrasti tą suknelę, kurią pamilsite iš pirmo žvilgsnio. O jeigu norėsite mano pastebėjimų ar nuomonės dėl suknelės tinkamumo Italijai – bendraukime.

Vilma Wedding & Event Planner _ vestuvių planuotoja organizatorė koordinatorė Vilma Rapšaitė _ civilinė simbolinė bažnytinė santuoka užsienyje _ Amalfio pakarnatė _ Toskana _ Komo
Vilma Rapšaitė – jūsų svajonių vestuvių Italijoje organizatorė

Svajojate apie vestuves Italijoje?

Registruokitės konsultacijai ir gaukite rūpimus atsakymus

Dalintis: