2024-ųjų spalva – Peach Fuzz

2024-ųjų spalva – Peach Fuzz

2024-ųjų spalva buvo aiški dar kiek prieš Naujuosius, tačiau kažkodėl mano socialiniam burbule ji nebuvo itin išdiskutuota bei aptarta. Nors vestuvių pasaulyje, esu tikra, bus tikrai populiari. Todėl šiandien, kol dar turime daug laiko įtraukti ją į jūsų vestuvių šventę, noriu jus supažindinti su šių metų PANTONE spalviniu sprendimu ir pasiūlyti keletą idėjų.

Peach Fuzz – persiko pūkelis

Vilma Wedding & Event Planner _ vestuvių planavimas organizavimas koordinavimas 2024 _ peach fuzz _ vestuvių įvaizdis _ dekoras (3)
Vilma Wedding & Event Planner: 2024-ųjų spalva – persikinė. (Nuotr.: Pinterest)

Jeigu praėjusieji metai siūlė drąsų ir ryškų raudonos atspalvį, tai 2024-ųjų spalva sugrįžta į švelnumą, jaukumą ir gal net savotišką ramybę. Persiko pūkelio rausvai oranžinė spalva asocijuojama su velvetu, minkštumu, šiluma ir subtilumu.

Tai visiškai Amalfio pakrantės ar Toskanos atspalvis, kuris puikiai įsikomponuos tiek į nuotakos įvaizdį, tiek ir į dekorą. Tačiau šių metų spalvos subtilumas leidžia jai keliauti per visus Italijos regionus ir švelniai įsilieti net ir į Komo ežero pakrantėje organizuojamą šventę. Nesu tikra tik dėl kalnuose planuojamų vestuvių. Tačiau net ir čia galime sugalvoti, kaip jūsų šventės dekorą paversti ne tik labai gražiu, bet ir madingu.

2024-ųjų spalva nuotakos įvaizdžio kūrimui

Vilma Wedding & Event Planner _ vestuvių planavimas organizavimas koordinavimas 2024 _ peach fuzz _ vestuvių įvaizdis _ dekoras (1)
Vilma Wedding & Event Planner: Įkomponuoti švelnią spalvą į nuotakos įvaizdį tikrai nesunku. (Nuotr.: Pinterest)

Švelnus persikinis atspalvis gali būti puikus spalvinis akcentas nuotakos įvaizdžiui. Kremiška spalva gali pavirsti dailiu manikiūru, o jeigu leidžia odos bei plaukų spalva – net ir makiažo detale. Tiesa, reikėtų nepamiršti, kad pastaruoju metu populiarėja plaukų aksesuarai, kurie taip pat gali nutūpti į nuotakos šukuoseną, pavyzdžiui, persiko spalvos kaspinu.

Tam, kad įvaizdis būtų išbaigtas, rekomenduoju šių metų spalva papuošti ir nuotakos puokštę. Tai galime įgyvendinti nesunkiai randamomis gėlių kompozicijomis arba renkantis baltų gėlių puokštę, kurią perrišime plaukuose įrišto kaspino spalvos juosta.

Žinoma, jaunikio pamiršti taip pat nereikėtų. Tačiau nerekomenduoju rinktis didelių persikinių detalių. T.y. neverskite savo būsimo vyro rinktis persiko atspalvio kostiumo, tik tam, kad jis derėtų prie jūsų. Verčiau pasirinkite žalsvą ar rusvą kostiumą, o 2024-ųjų spalvą įkomponuokime per butonjerę ar kišenės fantaziją.

Persiko atspalvis dekore

Vilma Wedding & Event Planner _ vestuvių planavimas organizavimas koordinavimas 2024 _ peach fuzz _ vestuvių įvaizdis _ dekoras (2)
Vilma Wedding & Event Planner: Užteks vos vieno įspūdingo spalvinio akcento, kad jūsų šventė būtų ne tik stilinga, bet ir madinga. (Nuotr.: Pinterest)

Kaip jau minėjau, mano fantazijoje 2024-ųjų spalva nuostabiai derės su Amalfio pakrantės saule ir šiluma. O jos lengvumas ir subtilumas tiks tiek civilinės, tiek bažnytinės santuokos vietos puošime bei, žinoma, šventės vietos dekore.

Mažiau visuomet yra daugiau, todėl persiko atspalvį rekomenduoju naudoti galbūt ne kaip visa ko pagrindą, o kaip akcentą, kai bazė – švari balta. Tuomet sukursime subtilų ir išlaikytą stilių, koks ir turėtų būti vestuvių dieną.

Spalviniams akcentams galime rinktis įvairiausių rūšių gėles: nuo gvazdikų iki rožių, nuo eustomų iki vėdrynų. Taip pat nesuklysite pasirinkdami persikines servetėles, aukštas žvakes aukso žvakidėse ar net įkomponuojant persikinius atspalvius į dienos spaudą.

Su kuo derinti?

Vilma Wedding & Event Planner _ Vilma Rapšaitė _ 2024-ųjų spalva su auksu _ derinimas
Vilma Wedding & Event Planner: Persiko atspalvis puikiai derės su aukso detalėmis (Nuotr.: Pinterest)

Spalvų deriniai su 2024-ųjų spalva gali būti patys įvairiausi, tačiau vestuvėms rekomenduoju rinktis švelnius, neįkyrius ir neiššaukiančius variantus. Čia vėl sugrįšiu į Amalfio pakrantės glėbį ir pastebėsiu, kad persikinis atspalvis puikiai derės tiek su citrinos geltonumu, tiek ir su prigesinta dangaus žydrynės spalva. Abi jas įkomponuoti nebus sudėtinga, o rezultatas gali maloniai nustebinti.

Kalbant apie geltoną ir jos atspalvius, prie šių metų spalvos puikiai derės aukso detalės. Šilta ir jauki persikinė puikiai priims aukso žvakides, įrankius ar net lėkštes su aukso krašteliu į kompaniją.

Atsigręžiant į gamtą, galime persiko spalvą derinti su žalia ir jos atspalviais. Manau, kad tai puikiai tiktų tiek Komo ežero pakrantės, tiek net ir Toskanos toliams. Tik priklausomai nuo žalios spalvos intensyvumo, reikėtų atidžiau pasirinkti kitas detales.

Kaip vieną iš kiek neįprastų variantų vestuvėms, galėčiau įvardinti persikinės spalvos derinį su violetiniais atspalviais. Tik šis variantas bus jau gana ryškus ir kontrastingas, todėl ir pareikalaujantis daugiau išieškojimo bei drąsos priimant dekoro sprendimus.

 

Tačiau, kad ir kokia graži, švelni ir nuostabiai vestuvėms tinkanti bebūtų šių metų spalva, šventė vis vien yra jūsų. Tad tik jūs patys galite nuspręsti, kokias spalvas ar atspalvius rinksitės savo gyvenimo dienai. Na, o aš padėsiu jums viską įgyvendinti.

Vilma Wedding & Event Planner _ vestuvių planuotoja organizatorė koordinatorė Vilma Rapšaitė _ civilinė simbolinė bažnytinė santuoka užsienyje _ Amalfio pakarnatė _ Toskana _ Komo
Vilma Rapšaitė – jūsų svajonių vestuvių planuotoja Italijoje

Svajojate apie vestuves Italijoje?

Registruokitės konsultacijai ir gaukite rūpimus atsakymus

Dalintis: